Mészkő kandalló
Mészkő kandalló

Üdvözlöm!

Dombai Jenő vagyok, közel 25éves tapasztalattal rendelkezem kandallók építésében, mészkő-, és hidegburkolásban.

Épített kandallóim számos otthont szépítenek és fűtenek szerte az országban.

Elsősorban Benkel zárt tűzterű kandalló termékekkel foglalkozom, hiszen ezek minőségében bízom a legjobban – de Önnek természetesen lehetősége van más gyártók termékeit választani.

Minden munkámra 5 év garanciát vállalok, bár ezzel a lehetőséggel eddig csak nagyon kevés ügyfelemnek kellett élnie.  Kiszállási Díj 10000 Ft de ha megrendelte a munkát akkor ez a díj levonásra kerül.

Kandalló építéssel, mészkő-, és hidegburkolással kapcsolatban hívjon bizalommal a

                                                                        06203356372

telefonszámon vagy                                        jenodombai@gmail.com

A kandallóépítés menete

Ha Ön épített kandallót szeretne, megkereshet telefonon, vagy e-mailben is.

A megkeresés után 1-2 napon belül elkészítem a felmérést, amelyhez szín-, és anyagmintákat viszek, hogy megkönnyítsem Önnek a választást.

Mikor már pontosan tudjuk, Ön milyen kandallót szeretne, készítek Önnek egy rajzot is, amin láthatja, milyen lesz a kandallója. Ezt követően megteszem a kandalló építésére vonatkozó árajánlatot – s amennyiben ezt Ön elfogadja, szerződést kötünk – ugyanaz az összeg lesz a szerződésben, mint az ajánlatban.

maximum 5-6 héten belül egy gyönyörű kandallóval büszkélkedhet.

Időben rugalmas vagyok, az építtető időbeosztásához alkalmazkodom az építés során, a kandallóépítés az Ön kívánsága szerint végzem. Az építés megkezdése előtt fizetendő előleg kb. 30%, ezt viszont azonnal a kandallóhoz szükséges anyagokra költöm.

Hagyományos kandallónál az építés 1 napot vesz igénybe.

Az építés alatt megóvjuk az Ön értékeit, parkettáját is letakarjuk, hogy a portól megvédjük.

Ha kandallója elkészült, : ekkor esedékes a fizetés –  ugyanazt az összeget fogom kérni, mint amiben megállapodtunk (csökkentve természetesen az előleggel és a felmérési díjjal). Nincs áremelés, rejtett költségsek. Legyen mielőbb önnek is gyönyörű, épített kandallója, mellyel büszkélkedhet rokonai, barátai, munkatársai előtt!